Bort med pengarna!

Jag läste förut vilka det var som skulle tjäna på moderaternas politik. De som mest skulle tjäna på det var familjen som bodde i feting villan (á la Danderyd typ) hade två bilar och tre hundar. De som skulle tjäna på det minst var ensamstående mamman med tre barn som bor i en etta ute i förorten ( med tjäna minst betyder det att det inte skulle bli någon skillnad än förut). Det tycker jag är helt stört. Varför ska vi statsa på de som redan har allt, jag menar, de har ju råd att betala mer i skatt. Istället ska vi göra det bättre för de  som tjänar typ 40 000 i månaden genom att de ska få betala mindre i skatt, men för de som tjänar 18 000 blir det ingen större skillnad för. Men för att samhället ska gå framåt måste vi inte satsa på de som inte har allt eller? skit samma om den som tjänar 40 000 måste betala 10 000 eller 12 000 i skatt. Den har ju jätte mycket pengar efter skatt ändå. 

Usch jag är så trött på pengar. Allt handlar bara om pengar, den som har mest pengar den är coolast och alla strävar bara efter att få ett så bra jobb som möjligt eftersom då får man mest pengar. Jag tycker att fel jobb får fel pengar. Det är inte rätt att en modell, designer eller skådis ska tjäna så offantligt mycket pengar samtidigt som en lärare, undersköterska och personlig assistent knappt tjänar något alls. Ärligt men vad är viktigast i samhället? Lärare eller modeller. Seriöst men jag skiter i vilka modeller som finns alla ser ändå likadana ut (skinn och ben, plastikopererade) vem bryr sig om olika designers liksom alla kläder (t.ex) ser ju likadana ut vare sig man är på H&M eller typ Dolce&Gabbana det enda som skiljer sig åt är priset. Nej det är pengarna som gjort att vårat samhälle ser ut så som det gör idag, med alla krig och alla som mår psykiskt dåligt, all miljöförstöring och klyftan mellan nord och syd. Kom och tänka ppå det här med att man verkligen har lyckats om man har mycket pengar. Jag tycker verkligen inte det, jag skiter ärligt talat i hur mycket jag kommer att tjäna på mitt jobb, huvudsaken är att jag klarar mig, men sen om jag tjänar 20 000 eller 50 000 big deal liksom. Jag kommer att klara mig på båda så. Om jag känner att jag har lyckats med mitt liv, handlar det främst om att jag ska vara lycklig och ha folk runt omkring mig som älskar mig för den jag är. Pengar kommer bara att ställa till det, man blir bara mer girig och får massa falska vänner som bara vill vara med en för att man har pengar.  NEJ BORT MED PENGARNA!

Hur ser en bra blogg ut?

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva om idag, men jag känner att jag måste göra det. Har kommit på att om man är sur, ledsen, arg eller något annat så är faktiskt bra att kunna skriva av sig. Spelar ingen roll om vad man skriver, men det känns mycket bättre efteråt faktiskt. Ett hett tips som jag skulle kunna ge er alla.

Nej vad ska jag skriva om, det känns bara fel allt som jag skiver. Ni vet man skriver ett par rader om något innan man kommer på att det är helt fel eller bara allmänt töntigt. Är det någon där ute som skulle kunna ge mig ett förslag. För det känns som om min blogg börjar bli uttjatad, jag menar antingen skriver jag om någon politisk fråga eller något som hänt under dagen. Vad kan man mer skriva för att folk ska bli intresserade och framförallt hur lägger man upp texten för att folk ska bli intresserade även om det bara är en liten skitgrej man skriver om. Naj, det här inlägget blev inte så intressant... men men hoppas att någon läser det i alla fall.

Ha det bäst / Freja


Aj mitt hjärta...

Nej nu måste jag ta och rycka upp mig. Det har varit EMO varning på mig sedan mitt förhållande med Wesley tog slut. Jag menar... vad var det som var så speciellt med honom jämfört med någon annan. Om jag håller på så här kommer det ju aldrig komma någon annan som kan ta upp tomrummet jag har i mitt hjärta just nu. Det finns ju massvis med andra där ute och någon annan måste det ju finnas som gillar mig eller?? Kanske inte, och det är faktiskt en av mina största rädlsor. Tänk att inte hitta någon som gillar en, att få leva ensam resten av sitt liv och se alla sina vänner skaffa familj och så står man där helt själv. Vilket helvete. Livet är orättvist. Vissa behöver bara gå utanför dörren för att det ska trängas med beundrare efter den, en del finner sin livskamrat, men en del ja de hittar aldrig någon. Snälla GUD om du finns, låt mig finna någon som verkligen älskar mig av hela sitt hjärta. Det är min största önskan just nu. Förlåt mig världen, men jag är egoistisk, kan inte hjälpas. Fy kom och tänka på att många aldrig hittar "the great love" eller snarare att det är många som aldrig får uppleva det. Medan det finns andra som kanske får uppleva att bli älskad av någon flera gånger. Jag hoppas verkligen att alla någon gång kommer att uppleva det, för det är underbart och alla är värda det. Men det är klart om kärleken den tar slut är det inte lika kul...


Flopp i Skol-dm

Hahaha. Ska jag skratta eller gråta? Spelade skol-dm igår, med killarna. Anledning: det går typ tre killar på min skola och det är bara en som är intresserad av fotboll, okej inte men ändå. Jag fick i alla fall vara med för att de inte hade någon målvakt. Det var jätteroligt. Jag älskar att spela fotboll, det spelar ingen roll med vilka. Fast det är klart när man förlorar matcher med 7-0, 5-1 och 8-0, ja då är det inte lika roligt längre. Men vi kämpade bra, alla var duktiga, men det är inte så lätt när man möter lag som går i fotbollsklass och spelar i samma lag på fritiden. Men det jobbigaste var inte att vi förlorade så stort, inte heller komentatorn (geggaslägga, jaja) utan det jobbiga var när alla vuxna kom och sa till mig efter att jag var modig som vågade stå med killarna. Jag orkar inte, de behandlade mig som om jag var en liten bebis. Okej kanske jag var minst men ändå. Jag är fortfarande männsika!!!

hejdå/ Freja

Hjärtat som inte kan lagas

Hjärtat som inte kan lagas
Mittt hjärta nu...

Sagan om hjärtat.

Freja satt och kände sig eländig. Alla hjärtans dag hade sedan den tionde februari kommit att bli en hemsk dag som aldrig skulle ta slut. Tionde februari skulle alltid komma att bli en milstolpe i hennes liv, lika så åttonde augusti och den tjugosjunde juli. Hon orkade inte längre tänka på det. Sedan hon fått reda på att HAN hade varit otrogen hade något slocknat inom henne. Det kändes som om hon aldrig skulle kunna bli glad igen. Känslan av ensamhet kom ständigt över henne. Även när hon var omringad av kompisar. Samma sak gällde känslan av att ständigt vara på väg att börja gråta och att hennes hjärta var så pass brustet så att hon inte längre orkade leva. Nej, hon ryckte till och bestämde sig för att rycka upp sig. Det var trots allt alla hjärtans dag och då skulle man fira de som man gillade. Snabbt och lätt drog hon dig till ICA, nu skulle det firas. I kassan när hon skulle betala, skulle kassören, en tjugoårig kille, självklart skämta med henne.
- Och vilken lycklig själ, ska få det här då? frågade han skämtsamt och blinkande.
Ingen, ville hon säga. Hon ville gråta, skrika, slä vad som helst, men hon var helt handlingsförlamad.
- Du, muttrade hon efter en stunds tystnad.
- Verkligen, han lät uppriktigt förvånad och hade en lite kling av hopp i rösten.
- Men nej, skrek hon så att alla glodde på de, de är till mig själv. För jag är en egenkär tjockis som bara älskar mig själv.
Han tittade sorgset på henne.
- Brustet hjärta, viskade han och gav tillbaka växeln till henne.
- Om ditt hjärta en gång brister, laga det med Karlssons klister, sa han skämtsamt och blinkade till henne när hon skulle gå.
- Nej, detta är ett specialfall, inte ens Karlssons klister hjälper, viskade hon sorgset, tog sakta hjärtat hon handlat och gick med tunga steg hemåt.


Årets värsta dag

Usch... idag är det ALLA HJÄRTANS DAG. Fy vad jag avskyr den dagen. Hela dagen känns som en enda stor pina. Först ser man alla par, okej kul för er, men man kan väl alltid visa sin kärlek eller? Sen ser man alla affärer som är överfulla av alla saker som man kan köpa och ge sin älskling. ASBRA, affärerna tjänar mängder och de flesta får lite uppskattning av en god vän eller pojk/flickvännen. Sen finns det ju alltid, som  vilken fråga som helst, de som står utanför systemet. Jag menar, för de som inte har någon är det den ensammaste dagen i deras liv (eller för mig är det så). Har fortfarande men från grundskolan och alla mina kompisar fick massa alla hjärtans dags häslningar och jag fick inte en enda. Läste också om Vasa Real som stänger varje alla hjärtans dag för att elever känt sig utsatta. Cafeterian sålde blommor som eleverna kunde köpa och ge varandra, och alla fick blommor utom några. Kul för de eleverna. Tillsist går det till överstyr och det blir en form av tävling om vem som får flest blommor. Det är klart som korvspad. Och den som inte får några blommor, ja den känner sig nog ganska ordentligt uttittad. Nej ta bort alla hjärtans dag från kalendern, inför istället att man ska berätta för varandra varje dag att man gillar de. Utan att det ska gå till överdrift. För det är väl det som alla hjärtans dag handlar om; att berätta för de man gillar att man gillar de. Det handlar väl inte om vem som får flest blommor eller hälsningar. Nej alla hjärtans dag har gått från att vara en gullig kärleks dag till att bli ett jippo som affärerna ska tjäna pengar på. Den är precis som kommunismen; funkar bra i teorin, men i verkligheten skiter sig allt. Och som allt annat egentligen också. Till alla er som tycker att alla hjärtans dag är en mysig dag som ska behållas, koncentrera er på att berätta för alla ni gillar att ni gillar de varje dag på året och tryck inte ihop allt på en och samma dag.

Hörde föressten att Gudrun Schyman vill byta ut kungen mot Pippi på pengarna. ABRA ju. Vad ska man med kungen till ;). Hejdå alla och föressten en trevlig alla hjärtans dag.  

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Okej... jag gillar inte Per Gessles låtar alltför mycket, men denna låt passar ganska bra in på hur jag känner just nu. Uhuuuuuuääääääääääääää... Wesley, den elaka jäveln, gjorde slut. Men nu är jag mest sur. Jag orkar inte han är dum jävla get. Åhhhhh.... förbannad förbannad förbannad. Han är dum dum dum dum ARG ARG ARG. Hoppas att jag aldrig träffar SKITEN igen. Uhäääääääääää jag vill bara GRÅTA....

Även om ni inte fick ut något av det som jag skerv så kanske ni fattar något om hur jag känner.

Asså om ni undrade så var jävelskapet otrogen

Jag är lika mycket värd som du

Är inte alla människor lika mycket värda? Jag menar, idag verkar det inte som det. Jag menar inte något feministsnack, med att kvinnan står under mannen, även om det också stämmer. Det jag tänkte på var alla olika ställen i världen och även i vårat svenska samhälle, där alla är lika, som det absolut inte är. Jag menar titta på alla stackars (?) svenska ungdomar idag. Skandal, fick inte tag på de där snygga super moderna jeansen, är lite för kraftig för att kunna ha xxxxxxxs och ajajaj vi måste gå upp klockan sex för att kunna släpa oss till skolan och sedan har vi inga pengar så vi kan köpa de där spexiga jeansen. Värsta problemen alltså. Fy faan, vilket helvetiskt liv vi har här i Sverige, asså shit.

Men har ni aldrig tänkt på att det finns folk som inte bor i Sverige som kanske syr era super flashiga jeans, där xxxxxxxxxs sitter löst på dem, som jobbar 20 timmar per dag, har aldrig gått i skolan och som inte ens har råd med mat trots sina 12 timmar övertid. Nej men skit i dem va? Jag menar de lever ju i Afrika liksom och det är ju inte mitt problem. Jasså, är det inte? Eftersom ungdomar idag är ganska oallmänbildade och inte vet att det finns något som heter mänskilga rättigheter. Och de gäller alla. Faktiskt även om ni inte vill tro det. Tyvärr följs de inte, för om de följdes skulle alla behandlas på ett humant sätt. Borde inte vi i de rika delarna i världen, börja ställa krav så att arbetarna slapp jobba 20 timmar och tjäna 1 krona per timme. Nej förlåt jag glömde, det är ju så otroligt synd om dig som brytit en nagel. Ajaj... större problem än alla de arbetare som blir förgiftade när de tillverkar mobilbatterier (de jobbar med arsenik utan skyddsutrustning). Nej det måste till en förändrign nu, vi kan inte vänta längre. Men det tycker ju Reinfeldt att man kan göra, satsa på vägar och strunta i kollektivtrafiken, varsla alla brevbärare och använd er av postbilar. WOHO moderaterna for lie <3<3<3. NOT. Om de ska fortsätta vid makten kommer jobben för de unga att försvinna och allt kommer att gå bakåt när det gäller den jämlikheten vi jobbat på. Jag menar inga homosexuella ska få adoptera barn (barnet behöver både en mamma och pappa) men ensamstående får. JAHA?? orka er moderaterna. Nej nu orkar jag inte skriva mer. HEJDÅ ALLA STACKARS SVENSKAR


Är ingen allmänbildad idag??

Jag fattar inte allt som blivit skällsord idag. Idag är någon en "jävla bög" om man råkar putta in någon i ett skåp, "jävla hora" om man säger något halvelakt till någon annan, "flata" om man beter sig som en idiot, "jävla fitta" om man tycker annorlunda eller "ett jävla kukhuvud" om man gör något mot strömmen.

Jaha det verkar som om ingen idag vet vad dessa saker betyder. För en det finns ju inget som säger hur man beter sig eller vad man gör om man är bög eller flata. Det är bara en sexuell läggning, precis som att vara heterosexuell. Ingen skillnad egentligen och varför har det blivit ett skällsord. För det finns inget fel med att vara homosexuell. Och varför ta åt sig om någon säger det till dig? Det betyder bara att personen som säger det till dig är oallmänbildad och inte vet vad en bög eller flata är. Och föressten hur många skulle ta åt sig om denne blev kallad för "jävla heterosexulla". Orka ALL KÄRLEK ÄR BRA KÄRLEK.

Angående hora så är det en person som säljer sexuella tjänster och det tror jag faktiskt inte att så många som blir kallade för det är. Så det handlar också om att den person som säger det till andra är otroligt oallmänbildad.

Att kalla någon för Jävla fitta eller för kukhuvud... ja. Varför ta åt sig av det. Det är väl en kroppsdel som allt annat. Så om någon säger jävl fitta är det samma sa som att säga jävla stortå eller vad som helst. Så varför ta åt sig så mycket. 
 
Hej då alla jävla näsor så ses vi en annan gång. / Freja

Tråkigt eller ganska KUL

Jag håller på att dö av tråkighet. Det finns inget annat att välja än bild som estetisk verksamhet i min skola. Jag somnar. När kommer jag någonsin att ha nytta av bild? För jag menar, jag skiter fullständigt i hur en skugga ligger eller hur man gör ett program i photshop. Varför finns det bara bild? Jag är inte bra på det och jag kan inte sluta heller, för det är ett kärnämne. dhgowvlfcvgbogf. Jag blir så sur. Man måste väl kunna välja bort något och välja något annat som man anser sig ha mer användning av. Jag skulle förstå om det gällde matte. MEN BILD???!!!??? Det är verkligen det tråkigaste som finns. Okej, jag är onormal som gillar alla teoretiska ämnen och ratar alla praktiska (INTE IDROTT FAKTISKT). Det är faktiskt bara två ämnen som jag inte gillar BILD och DATAKUNSKAP :S. Usch neej.

Nej nu ska jag inte skriva mer måste jobba med projektet annars kommer jag aldrig att bli klar. Ha det bra så ses vi  :D HAHA vi pratar gamla roliga och korkade lärare. HAHAHAAHA jag säger bara hängläppen,  AG eller ska jag säga Aqua rinnande som vatten HAHHAHAHAH :D:D:D:D:D

Hejdå


Världens bästa teater

Var och tittade på teater igår. Jösses flickor - återkomsten. Den var jättebra, visade på hur kvinnor i alla tider (och fortfarande) kämpat för att få det bättre och männen och samhället har ofta försökt motarbeta det. När det sen kommer killar som säger att de kämpar för tjejerna blir de så extrema så att det blir fel. Den tog också upp hur många tjejer som ligger på olika nivåer. Tänk på alla invandrartjejer, homosexuella tjejer, förståndshandikappade och rörelseförhindrade tjejer, de har om möjligt ännu sämre villkor än vad en vit, straight, välutvecklad tjej har. Den tog upp många bra och tänkvärda saker som man kanske inte tänker på. Vi som växer upp idag präglas av ett individualistiskt samhälle, där man måste vara precis rätt för att passa in. Teven och modeindustrin präglar unga, framförallt tjejer, att man måste se ut på ett visst sätt och vara på ett visst sätt annars så är man inte attraktiv. Och varför kallas en tjej för hora om hon ligger med alla skolans killar, men om en kille ligger med alla skolans tjejer är han bara cool. Ursäkta, men är inte det exakt samma sak, eller? Det roligaste som de tog upp var dock problemen i de segregerade delarna i Stockholm, som Lidingö, Täby, Bromma och inte mints Östermalm, som struntar i alla runt omkring och lever efter sin egen kultur. Där tjejen inte får blanda sig med någon från någon annan klass, kultur eller land. Killen måste ha bra med pengar och tjejen ska ju helst gifta sig med någon som jobbar på familjeföretaget. HAHA. Det var verkligen kul eftersom det stämmer så BRA.

Alla ni som inte sett den gå och se den. Verkligen sevärd och man börjar framför allt att tänka. Hejdå alla ha det bra och börja tänka utanför dig själv också/ Freja

Fattar inget

Det har hänt något med in blogg. Nån som kan hjälpa mig?

Och vem bestämmer det?

Pojkflicka eller flickflicka?

Min kvinnliga sida:
[  ]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[  ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[  ] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[  ] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[  ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[  ] Känt mig sugen på en kopp te?
[  ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[  ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 12 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[  ] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[  ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[x] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[x] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 13 poäng.

Asså inte för att sätta igång värsta disskussionen, men finns det verkligen bestämda regler på hur killar och tjejer ska vara. Är det manligt att slåss och kvinnligt att shoppa. Varför kan inte tjejer slåss och killar shoppa. Varför ska det finnas regler på vad som säger om man är kille ska man göra så och är man tjej ska man göra så. Man föds ju till kille eller tjej, men inte till vad man ska tycka om och vara intresserad av, så det borde egentligen inte finnas något som heter manligt och kvinnligt. Om en kvinna gör det är det kvinnligt och om en man gör det är det manligt oberoende vad det är. Otroligt nördigt test dessutom. Föressten, vem är Barbara Streisand?
/ Freja

Totalt fantasilös

Jag har verkligen ingen fantasi nuförtiden allt har bara försvunnit iväg. Det finns inget som jag för tillfället måste tycka något om dvs inget att klaga på eller ge beröm heller. Vad kan jag annars prata om... fotboll kanske. Lennart förlorade valet till UEFA (tror jag) :( och ersattes av någon italienare. Synd, hade varit kul att ha en svensk kvar där. Nu snackar jag som om alla ska veta vad jag pratar om, men spelar roll om ni inte fattar för jag orkar inte.

Pratade precis med Wesley. Han ville att jag skulle flytta till Holland, so we could raise a family. Jag vet inte är ung och outbildad, det kommer att gå bajs. Vi kommer att leva på hans lön som brottarproffs, men jag vet inte om jag vill det. Jag menar då kommer jag att vara helt beroende på honom och hur mycket tjänar man som brottarproffs. Om han ens blir det, ringde mig mitt i natten för några månader sen och sa att han kommit med i landslaget :D. Jippi nu får jag åka till Azerbadjan och heja på honom när det är VM. Haha han kommer åka ut direkt (om han inte är ett underbarn). En 19-åring mot 28-åringar hur bra kommer det att gå. Men jag håller på honom och inte på våra svenska brottare (som typ är bäst i världen) ska se om jag kommer ihåg namnen. Wesley lärde mig de, de var hans stora idoler. Ara Abrahamian och Martin Lidberg TROR jag. Kommer inte ihåg, brottning är kanske inte det mest intressanta, kan inte ens reglerna. Fotboll är mycket roligare, tycker jag. ALLA ÄR OLIKA.

Nej nu vet jag verkligen inte vad jag ska skriva längre så nu säger jag adjö. Hejdå och håll tummarna för Wesley Mulder från Nederländerna i brottar VM i Azerbadjan i höst (?). Haré BÄST / Freja

Freja på hal is

När jag var på väg till min träning igår så såg jag att någon hade varit miljövänlig och handlat kravmärkt juice. Det var förstås jättebra, men sen hade den personen bara slängt juicepaketet på marken. Varför det? Om man nu handlar kravmärkt borde man väl bry sig lite om naturen, men det gör man väl knappast om man slänger skräpet i naturen sen bara. Varför då kosta på sig en kravtmärkt juice om man ändå inte bryr sig. Undrar vad som är bäst, att handla ekologiskt och slänga allt skräp på marken, eller inte handla ekologiskt och slänga allt...

Idag har det varit en sån där bajsdag som man inte orkar med. Vi åkte skridskor idag. KUUUUUUUUUUUL. Not. Skridskor är en av de (få? :P) saker som jag är riktigt dålig på. Och då menar jag verkligen dålig. Vi träffades vid Kungsträdgården klockan 9 och skulle hyra skridskor. De som delade ut skridskor ga alla tjejer konståkningsgriller och alla killar hockeyrör. ORKA. Varför kan man inte bara få välja vilka skridskor man själv vill ha. Finns det någon oskriven lag som säger att alla killar ska ha hockeyrör och alla tjejer konståkningsgriller eller. Så alla tjejer fick åka konståkning (utom Jenny som bad om hockeyrör HAHA killen sa "Jasså vill du ha såna" och var FÖRVÅNAD). Jag mesade runt i konståkningsgrillet och stod på näsan typ hela tiden. Jag dog. Vi hade idrottslektion på skridksor, massa kull och grejer. Det var sådär. Efter det otroligt jobbiga passet så hade vi bild. Jag orkade inte. Bildläraren tycker verkligen att jag är sämst. Han garvade nästan åt min bild idag asså NEEEEEJ. Men jag är inte bra heller, men som sagt man kan ju inte vara bra på allt.

Märker att min text här över blev en skit text á la fjortis men och. Jag orkar inte. Nu förtiden orkar jag ingenting lite läskigt med tanke på min väldiga överskotts energi förut. Hej hej, nu ska jag sova zzzzzzzzzzzz. / Freja  


RSS 2.0