Mamma, var är du?

Okej för att klargöra för alla. Min mamma är inte borta försvunnen eller helt out of mind. Jag syftar inte ens på min egen mamma faktiskt. Det jag tänker på när jag säger mamma (i det här sammanhanget, oftast tänker jag på min mor) är en blid som Tove googlade fram i början av ettan. Bilden var en fruktansvärt rolig (och ännu mer ful) person som var en kille (tror jag kan ha fel men människan hade skägg och det kvinnliga delen brukar inte ha skäggväxt så vitt jag vet) och som såg ut som en tjej (observera! inte transvetit det är fel ord). Det går inte att beskriva bilden för er som inte sett den, men den är rolig i alla fall. Ja så rolig att Tove beslutade att ha den som bakgrundsbild och det ledde till spridda skrattsalvor (från mig och från Tommy när han bustade Tove för att spela dataspel på datakunskapslektionen). Sen tog hon emellertid bort den och ersatte den med en liten apa som posar.

 Ja så ser den ut, men den var inte i närheten av mamma, den var rolig på riktigt. En annan sak som också var rolig med mamma sidan var att det var en ungersk sida som handlade om, ja jag vet inte, jag kan inte läsa ungerska, men det fanns två bilder på kor. På den ena bilden var det en normal ko och tryckte man på den knappen lät en normal råmning och den andra kon såg konstig ut, helt psycho, och tryckte man på den lät den ganska konstig. Jaja, för några veckor sen skulle jag och Tove söka på mamma för att titta på bilden och skratta, men då var det någon som hade tagit bort den. Det var mycket sorgligt, vi sökte och sökte, men mamma var spårlöst borta och det var faktiskt fruktansvärt sorgligt, tyckte vi båda. Så nu efterlyser vi mamma, VAR ÄR DU?

Ingen bra början

Jag tar tillbaka eventuella saker som jag sa i mitt förra inlägg. Mitt lag torskade med 11-3. 11-3! OMG fast vi var inte så dåliga faktiskt, men vad ska lilla jag göra om jag möter sex killar som alla är minst en och åttiofem och har spelat innebandy, om inte nu så i sitt tidigare liv. Det är lite orättvist faktiskt. Tycker jag, men om det finns vinnare finns det också förlorare så är det. Så är vårat samhälle uppbyggt och klaga inte på mig, det var inte jag som kom på det. Det spelar liksom igen roll hur mycket man kämpar, sliter och samarbetar, det såg vi ju på matchen, men de som redan har allt, ja de behöver inte ens anstränga sig lite för att lyckas. Skit skit skit. Men vi kommer igen, det är ju fortfarande bara gruppspel och det är bara ett lag som inte går vidare till slutspel och det laget ska inte vara vi, och om det blir vi svär jag på att jag kommer sätta mig i ett hörn och storböla. Att torska är en av de värsta saker jag vet, att inse att det finns andra som är bättre än oss och att jag är oövervinnerlig, men nej det är deprimerande, jag kommer inte kunna släppa den här matchen på ett tag, kanske om vi får möta de igen och vinna, men men det är bara att ta nya tag till nästa match!

Infogar en bild, som blivit min nya grej, på hur jag kände inombords igår, men jag släppte inte ut det för undra hur alla skulle reagera då liksom.

   

Ps. Hur ska jag kunna bli bra på innebandy om alla klubbor går till hakan på mej? En korrekt innebandyklubba ska gå till navlen!!!

Fjollboll here I come

Imorgon är det alltså dags. Imorgon ska mitt lag, det ärofyllda och fruktansvärt duktiga Lions, spela första matchen i Globalas interna innebandy turnering. Spännande värre och som jag ser det har vi goda sikter att vinna. Visserligen är väl inte jag något vidare på fjollboll så men det finns andra i mitt lag som är desto bättre, eller det förutsätter jag. Men det ska bli kul, jag ska spela med människor jag knappt känner och det borde nog bli det bästa. Vi kommer slå hårt som bästa nykomling i turneringen. Ahhh jag är lite nervös och ser verkligen fram emot att få spela. Jag älskar att röra på mig, jag känner mig så fri utan hämningar liksom. Det är så underbart. Eller det beror ju på vad det handlar om i och för sig... Att springa en slinga i skogen är ju ganska tråkigt om jag får säga vad jag tycker, men att hålla på med en idrott (gärna med en boll) då finns det inget roligare, enligt mig. Så nu hoppas jag att mina trogna fans kommer att finnas på plats i gympasalen imorgon halv fyra och heja fram mitt lag Lions till en hejdundrande seger. Wohoooo!!

Ska avsluta mitt inlägg som jag avslutat de senaste genom en bild och denna gång ska det bli på innebandy så att alla verkligen fattar vad det är jag pratar om och får en verklig inblick i hur innebandyns mystik fungerar.

 Hihi Niklas Jihde in action, men det fanns bara dåliga bilder annars (A)

Jag har inget liv

Jag orkar inte mer nu snart typ. Det är bara äckel kallt här och jag fryser ihjäl varje morgon när jag ska till skolan och det är bara Oktober. Hur kommer det bli sen tro? Förmodligen ännu kallare så jag fryser ihjäl på rikigt och det vore ju synd eftersom jag då inte skulle kunna hålla den här bloggen i liv och dela med mig av mitt fruktansvärt intressanta liv och givande åsikter. Det skulle ju vara en saknad här i livet för er också som inte kan nicka instämmande, lacka sönder eller vad det nu är ni tycker om min blogg. Jag läste en krönika idag skriven av vår allas underbara Alex Shulman (efternamnet kan vara fel) och han sa att när han var förbannad kunde han liksom skriva ner det så han saknade sin kära blogg. Detta håller jag med om. Pennans kraft är starkare än svärdet. Så sant tänk om andra världskriget pågått genom en blogg. Undra hur många som hade varit bildligt talat döda då och inte bokstavligt döda som nu. Vad tråkig jag är. Jag försökte mej på ett skämt och jag kunde inne i mitt huvud känna den isande tystnaden. Ajaj jag ska inte bli ståuppkomiker i vilket fall. Det skulle vara pinsamt att dra ett skämt och skratta högt och tillgjort för att sedan inse att den enda som skrattar är jag så ebbar mitt skratt ut i den talande tystnaden och jag känner mina kinder färgas röda av skammen för att sedan lämna scenen snubbla till på mitt klantiga vis och folk börjar skratta, inte med mig utan åt mig. Attans, min vanliga otur.

Avslutar detta givande inlägg som man bara skriver en fredag kväll när man har ganska tråkigt och slösar bort sitt liv som man borde ta tag i nån dag genom att glo på en skärm och snackar med människor från hela världen på msn genom att infoga en bild på Brahma för att berätta hur jag känner mig eftersom en bild säger mer än 1000 ord och alltså mer än det här inlägget och då var ju det här inlägget ganska onödigt att skriva åhhh. snacka om att slösa bort livet. Men nu; Brahma


Life as a house

Kändisar borde inte ha tre hus. Det är fett med onödigt. Så tycker min vän Jenny. Det nämde hon till mig, och jag kan inte annat än att hålla med. Förstås, vad gör inte en lojal vän som jag. Helt seriöst kan jag inte se någon som helst mening med att ha tre hus jag heller. Jag menar om jag bor i ett stort, feting hus med sjöutsikt och hela alltet ja ni vet. Varför ska jag då köpa ett till hus som är lika stort, som jag bor i en månad på sommaren och resten av året står den och dammar igen. Gärna ska den ju ligga i någon såndär semesterort ni vet där det bara finns feta hus, som bara är sommarhus och samtidigt går det nån luffare på gatan och har inte ens en liten brödbit, eller jag vet inte. Men det är sjukt. Jag menar inte att jag unnar människor att tjäna pengar. Absolut! Det har jag ingenting emot, men man kan väl lägga sina pengar på bättre saker än hus. Eller? Räcker det inte med det feta huset man redan äger. Det finns massor med saker som man kan lägga sina pengar på istället för tre hus. Herregud om man har så mycket pengar att man inte vet vad man ska göra av de, kanske borde man då satsa de i något projekt som gör att andra människor har samma chans som du att tjäna lika mycket pengar. Tycker jag!! Onödigt i vilket fall som helst. Att köpa tre hus menar jag.

Avslutar med att infoga en bild på Mads Mikkelsen och redogör för alla att jag INTE tycker att han är sexig!


Jag säger bara HAHAHA

Jag började skratta igårkväll när jag skulle gå och lägga mig. Det jag skrattade åt var alla roliga saker jag har varit med om. Vad är då inte bättre än att dela med mig av det till alla ni som läser er blogg. Inte för att jag tror att ni har ett tråkigt liv, nej tvärtom, men om ni någon gång inte har något roligt skulle ni kunna läsa här och kanske dra lite på mungiporna. Här följer fem roliga saker som hänt i mitt liv, jag börjar med det minst roliga och avslutar med det mest roliga och ja, ni avgör själva om det är roligt eller inte.

Plats fem:
 "- Kom Freja, så går vi till ledarhemmet och läser porrtidningar"
Jag har precis läst saga för de små barnen på Hällevik, och jag och Amanda ska dra oss till ledarhemmet för diverse roliga saker. Det hon egentligen menar är serietidningar, en sådan grov groda har jag aldrig hört förut.

Plats fyra:
"OMG, vad du är lik mitt ex"
Jag ser en kille på bussen till Gullmarsplan som är fruktansvärt lik Wesley och måste bara säga det till honom. Tyvärr blir det lite fel och han sitter och tittar konstigt på mig tills bussen stannar nästa gång och han går av.

Plats tre:
Jag ska hacka lök inför middagen och Alexander föreslår att jag ska mixa löken istället för att hacka eftersom det går snabbare. Efter att jag är klar har jag inget att göra och bestämmer mig för att diska det som behöver diskas och går in i diskrummet. Sätter allt (inklusive mixern) i diskmaskinen och ska precis sätta på när Alexander kommer in och räddar mig från ett minst sagt elektriskt öde.

Plats två:
"-Freja, kolla så att du verkligen är en och fyrtio, så du kan åka med oss på berg-och-dalbanan"
Jag är med mitt fotbollslag på Gröna Lund. Emelie tvivlar på min längd (hon är helt seriös, det var i Maj 2007). Senare har hon dock svårt att komma ut från fritt fall när han som styr grindarna stänger in henne och vägrar öppna. Ni som inte var med anar inte hur roligt det var.

Plats ett:
Amanda:"-Skär, skärde, skärt"
Martin:"-Haha, skärt, det är ju rosa"
Amanda:"-Ja, och rumpa"
Freja och Martin: "HAHAHA"
Freja: " - Man böjer det faktiskt, skär, skar, skurit"
Amanda:"Ähh, sådär säger man bara i sthlm, det är sthlmslang så säger man inte här nere"
Amanda redogör för sina språkkunskaper i svenska. Hon är för söt <3

Globala, betyg och Björklund har mer gemensamt än vad ni tror

Jag kände att jag inte hade skrivit på länge och känner mig därför tvungen att skriva något. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska skriva för något. Ahh noll tankar, noll fantasi. Det var längesedan insåg jag som jag skrev ett riktigt argt inlägg om något som jag är förbannad på i samhället. Några kanske tycker att det är bra, andra kanske inte. Själv tycker jag att det är synd. Förut tyckte jag mer om saker liksom. Skrev precis det jag behagade, nu är de mer diplomatiska, kanske, vet inte, men jag tycker det är tråkigt. Måste börja uppdatera mig på den fronten.

Så nu ska jag skriva kort om betyg. Något som jag inte tycker om alls. Som vi alla vet har vår nya skolminister, Jan Björklund, beslutat att det ska finnas mer betyg på skalan för att det ska bli en mer rättvis bedömning. Samtidigt menar han på att pressen på eleverna kommer att minska. Snälla herr Björklund, men du kan införa hur många betyg du vill på den där skalan, pressen kommer inte minska det minsta för det. Vad du måste förstå är att det alltid kommer finnas ett högsta betyg och om du får det har du lyckats. Det kommer alltid vara dåligt att få alla andra betyg än det som är högst. I alla fall om jag ska tro de på min skola. Där är det bara MVG som gäller och även om det införs massor med nya betygsbedömningar så kommer det fortfarande bara gillas om man får det bästa. Det är så sorgligt tycker jag, att det bara räknas om man får MVG annars är man dålig och har misslycktas, det spelar ingen roll vad man har lärt sig utan det är bara de där sketna bokstäverna som gills. Herregud! Skärp er människor, och du med Björklund, lösningen är inte fler betyg utan att ta bort pressen. Där har du ditt uppdrag som du aldrig kommer kunna lösa, och inte dina efterföljare heller. Jag fick också höra att idrottsbetyget ska räknas som vanligt betyg. BRA där Björklund om det var du som bestämde det. Alla på min skola ratade förslaget. De ansåg att alla inte hade samma möjligheter i idrott och att det är så mycket tävlingsinriktat. Men så är det väl i alla ämnen? Det är en tävling om att få bra resultat och göra bäst ifrån sig och alla har olika förutsättningar när det gäller kunskap med. Sug på den hörrni! Alla ämnen är lika vikigta dessutom är idrott bra för framtiden, hur många sjukdomar skulle inte kunna förebyggas med hjälp av rörelse.

Okej nu blev det ett feting inlägg och jag hoppas ni orkar läsa! En annan sak förresten, min blogg har typ 60 läsare varje dag, jag känner mig cool och poppis :). Även om jag har långt kvar till de mest lästa, men skitsamma.


Stunden vi alla väntat på!

Nu kära vänner kommer äntligen svaren på vilken kandidat som skulle styra landet och om kvinnan skulle göra abort eller inte!

Så kommer nu svaren:

Kandidat ett heter Franklin Roseevelt
Kandidat två heter Winston Churchill
Kandidat tre heter Adolf Hitler

Så kan det vara, det som låter bäst behöver inte alltid vara bäst :)

Och angående aborten - sa du ja dödade du just Bethoven

Jag skrev den enbart för att ni skulle få något att tänka på och börja fundera över saker och ting inget ont menat alltså!

SVEK MOT IDROTTEN

image11   DU HAR FÖRSÖRT ALLT!!!!

Jag blir så sur, arg men framför allt ledsen. Marion Jones en av friidrottens största ansikten, med såväl VM som OS guld har dopat sig. Jag blir så förbannad. Idrotten är demokratisk alla är välkomna oavsett hudfärg och blabla ni vet snacket och varför ska då folk komma och förstöra genom att dopa sig. Det är det grövsta brottet du kan göra inom idrotten, samma nivå som att någon skulle mörda någon efter samhällets lagar. Det är ett svek mot idrotten och alla de som idrottar och inte dopar sig.

Var med i kampen om REN IDROTT!!!!!

Facebook jag får panik

Sara har lagt till mej på facebook. För hon tyckte att jag skulle ha det så jag inte hamnade efter. Jag får panik. Hallå hon tillfrågade alla som jag hade på min hotmail som hade det. Och hälften har jag aldrig pratat med förut. Panik asså. Så om det är någon som fått en inbjudan av mej eller nåt så är det Sara och inte jag. PANIK. Jag kommer aldrig att gå in där. Tror jag. Varför är det alltid någon annan som lägger till mej på allt för att jag inte har det. Jag skaffade inte ens min msn själv. Jag får panik. Jag kommer dö av panikångest inom den närmsta timmen.

Crap det är verkligen en crap dag idag. Jag är sjuk och sen så kom jag försent till skolan och sen får jag inte träna ikväll och sen så har Jenny lagt upp VKS som min bakgrundsbild och min största fobi är spyor och aaarrrrrgh. Jag kommer dö i panikångest!

Guide till politisk filosofi

SOCIALISM - Du har två kor, och du ger den ena till din granne.

KOMMUNISM - Du har två kor, staten tar båda och ger dig mjölken.

FASCISM - Du har två kor, regeringen tar båda och säljer mjölken till dig.

NAZISM - Du har två kor, regeringen tar båda och skjuter dig.

KAPITALISM - Du har två kor, och du säljer den ena och köper en tjur.

BYRÅKRATI - Du har två kor, och banken tar båda, skjuter en, mjölkar den andra, häller ut mjölken och du skjuter dig själv.

MODERAT(ism) - Du har två kor, dricker din mjölk, och ser på när alla andra svälter ihjäl!

MiLJÖPARTISM - Du har två kor, som du håller ekologiskt, men eftersom du är vegan blir korna fler och fler.

NYDEMOKRATISM - Du har två kor, men kan inte bestämma dig vilken du ska mjölka. I din desperation så spränger du ladugården inklusive korna och dig själv. Ingenting finns nu kvar.

NYLIBERALISM - Du har två kor, men låter de inte bilda fackföreingar och ger de extremt lite mat, för att du själv ska kunna få så mycket mjölk som möjligt
KRISTDEMOKRATISM - Du har två kor, men vågar inte mjölka dem, ifall någon skulle ta illa upp.

EU-MEDBORGARE - Du har två kor, och skriver till Bryssel för att fråga vilken mat du skall ge dem. När svaret har kommit, efter fyra år (ett 260-sidors dokument, godkänt i elva instanser), har korna svultit ihjäl. Försöker du mata dem innan dess konfiskeras korna som straff.



Vilken politiker skulle du välja?

Du är här idag för att du är en utav ett fåtal utvalda som ska välja en världsledare, en president som ska styra över vår jords alla länder och frambringa fred och välmående bland människor såväl som djur. Du har tre kandidater att välja emellan. Men först vill vi att du svarar på följande fråga:


"Om du kände en kvinna som var gravid och hade åtta barn redan, varav tre utav dem är döva, två är blinda, en var efterbliven och kvinnan själv har syfilis. Skulle du rekommendera henne en abort?"


Så vidare till de tre kandidaterna där du ska välja en:


Kandidat 1:
Han samarbetar med mutade politiker, konsulterar astrologer och har två älskarinnor vid sidan om. Dessutom kedjeröker han och dricker ett tiotal glas martini varje dag.


Kandidat 2:
Har fått sparken från två arbetsplatser, sover alltid till klockan tolv på dagen, rökte opium under sin ungdomstid på universitet och dricker en hel flaska whiskey varje dag!


Kandidat 3:
Har fått en hjälteutmärkelse av sitt land. Är vegetarian, röker inte, dricker inte och har inga skandaler bakom sig.

Vilken av dessa kandidater skulle du välja?

Ni får en vecka på er att svara sen kommer resultatet.

RSS 2.0