Ute pa resa

Nu ar jag antligen pa min efterlangtade tagluff. Efter att ha varit i Berlin, Prag, Budapest och Siofok (en liten, tyvarr dod, stad i Ungern) ar vi i Zagreb. Det ar verkligen fett najs att vara ute pa det har sattet, man traffar manniskor fran alla varldens horn och eftersom vi numera har den internationella siten facebook kommer jag att kunna prata med de alla aven nar jag kommer tillbaka hem efter resan.

Det kommer forhoppningsvis att bli lite bilder fran denna resa eftersom jag fick en kamera i studentpresent och an sa lange har jag inte tappat bort den (som jag gjorde i Nicaragua). Men det jag kanner ar i alla fall att det ar pa det har sattet som jag vill resa. Man bor billigt och traffar massor med manniskor som man kan utbyta erfarenheter med elle fa massor med tips pa vad man kan gora i de staderna som man kommer till. En annan sak som ocksa ar rolig ar att aka tag. Eftersom man inte har sittplats sa kan det ibland handa att man far sitta i korridoren. Det hande oss pa nattaget mellan Prag och Budapest. Alla platser var upptagna nar vi steg pa taget sa vi fick sova i korridoren, det var inte alls sa farligt faktiskt. Det enda storande momentet var att de hade fest i den kupen som jag sov utanfor.

Pa min fodelsedag var i vi i Berlin. Lite haftigare nattliv an i Stockholm. Folk gar inte ut forran runt ett pa natten och sedan slutar man inte forrns sex pa morgonen. Det blev ju lite som en chock for oss kan jag ju saga nar vi var beredda pa att ga ut runt elva. haha. Dessutom letade vi runt efter ett RnB stalle hur lange som helst, men hittade inget eftersom det enda som galler i Berlin (och hela osteuropa tror jag) ar Elektro.. Men det funkar ju det med

Det finns massor med mer saker att beratta om, men det kommer jag ta nar vi kommer hem tillsammans med lite vackra bilder fran luffen.
Ha en trevlig sommar allesammans!!!!!

Tågluff

Imorgon åker jag ut i Europa på tågluff!! Det kommer att bli fett najs. Första stoppet är Berlin, det kommer att bli fetttttt!!!




Jag satsar på att bli lika solbränd som på den här bilde från förra sommaren :D wohoooo.. Det känns helt ofattbart!!!!

För jag har tagit studenten!

Igår tog jag studenten. Det känns helt stört att jag har tagit den och nu är det bara över och det känns precis som vanligt. Som om jag i höst kommer att återvända till Globala, fast jag inte kommer göra det. Stört.

Igår var i alla fall en mycket trevlig dag och jag höll igång i nästan 24 timmar. Först hade vi champangefrukost sen lite prat i skolan, utspring, flakåkning, mottagning och sist men inte minst slutskiva. Allting var jättekul och underbart. Tack alla människor som på ett eller annat sätt engagerade sig i min student genom att säga grattis eller vad som helst.

Bild på mig kommer inom kort ;)

Och på måndag åker jag och Eve ut i Europa :D

Så var det då gjort

Nu är jag inte längre vv (votevirgin) eftersom jag varit och röstat i Europaparlaments valet. Det var faktiskt ganska häftigt, svårt att beskriva känslan faktiskt. Men det var faktiskt en häftig känsla att känna sig delaktig. Eller jag tycker åtminstone att man är det :)

Och om 4 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dagar är det studenten


Jag och min fotbollstokiga familj

                                        

Såhär ser det alltså ut hemma hos mig när det är dags för fotboll. Alla i min familj är nördar gällande fotboll!!
Denna bild är tagen från CL-finalen 2008, som Man U vann efter straffar. Vad mig beträffar i situationen så är jag publikvärd om ni inte ser det och ska alltså stävja eventuella bråk. Hmm...

To do lista

Man måste ju gratta Norman som tog studenten i fredags. Det var en trevlig kväll att umgås med både gamla och nya vänner, samt prata med folk som man inte pratat med innan. Tack, om du nu läser detta ;)

Och i skrivande stund är det bara 9 (!!!!!!!) dagar kvar tills jag själv tar studenten. Det är helt sjukt i huvudet. Nu är det bara roliga saker att se fram emot. Kom precis hem från en kryssning med årskursen, gick direkt till skolan och hade spanska, som blev inställd eftersom det bara var jag som kom. Det har gett mig lite tid till att tänka ut saker som jag ska göra minst en gång i mitt liv:

- Ta studenten
- Vara dryg mot en telefonförsäljare och ställa jobbiga frågor
- Reklamera en vara som det faktiskt är fel på och stå på mig
- Gå på en fotbollsmatch i Barcelona
- Inte planera för kommande dag utan leva här och nu
- Inte vara arg på morgonen

Jag är fett glad att det som står först på min att göra lista kommer gå i uppfyllelse. Yes :D

RSS 2.0