Noooo

Well,  när jag vaknade imorse var jag om möjligt ännu sämre än vad jag hade varit dagen innan. Shiat, kanske man inte skulle varit ute igår så kanske man hade varit frisk idag. Aja, nu har i alla fall min röst dött och jag pratar helst inte eftersom det gör apont i halsen när jag gör det.

Hmm... Med lite distans till julen och allt firande har jag nog kommit fram till att det inte är en så jobbig högtid ändå. Mitt julfirande var mycket trevligt och fokuserade inte alls på julklappar utan mer på att umgås med varandra. Mycket mysigt. Kan dock detta inte sluta tänka på de som firar julen helt ensamma. Nu vet jag iofs inte hur vanligt det är, men ändå tänk också på alla familjer där det kanske är bråk eller de familjer där någon dricker sig berusad varje jul. Hur kul är det på en skala. Eller i de familjer som inte har råd med julklappar och barnen får stå med "skam" i blicken när de kommer tillbaka till skolan och säger att de inte fått några julklappar. Det gör att jag inte tycker om julen så mycket. Men annars upptäckte jag att julen var ganska najs :)

God fortsättning gott folk!!


Host

Så har ännu en jul gått då. Jag fattar inte hur tiden bara rinner iväg utan att man fyller den med något. Nu har jag vait sjuk och fullkomligt springer på väggarna. Blev sjuk på julafton och är fortfarande lite krasslig... Jag avskyr verkligen att vara sjuk, det finns liksom inget att göra förutom att bara vara. Det är så fruktansvärt tråkigt och med tanke på all julmat och skit som jag har frossat i mig under dessa dagar så borde jag ta tag i mig själv och gå ut och springa. Men nu hindrar min äckelsjukdom från att göra det och jag kan inte göra annat än sitta inomhus, snora och läsa massa böcker (förhoppningsvis kommer jag väl att bi smart på köpet). Aja, nu ska jag inte vara bitter, för jag kommer ju bli frisk och jag kommer kunna gå ut och träna sen. Att träna nu är bara dumdristigt eftersom det kan leda till typ massa andra farliga sjukdomar. Men seriöst orkar jag inte bry mig. För varför ska man vara försiktig för att något kan hända, det är väl bättre att leva här och nu istället för att gå runt och vara orolig. Jag tror att min fökylning skulle må bättre av att jag gick ut och sprang några kilometer istället för att jag är inne och känner mig eländig och sjuk. Haha, vi får väl se, men jag har bestämt mig för att dra en runda imorgon och hoppas på det bästa.

Ha en trevlig fortsättning alla!


Kanske nåt att tänka på...

Jag lyssnade på en låt idag som handlade om julen. Den var fett bra och jag höll med om det som sades i den, för det är så som jag ser på julen typ :)

Här kan ni lyssna på den. Den är faktiskt bra!!

Ha en god jul på er annars och kankse ska vi komma ihåg att julen handlar om andra saker än att köpa så mycket julklappar utan att man istället ska tänka på att umgås med människor som man gillar (okej, det är uttjatat, men det stämmer dags att gå från ord til handling)

So this is christmas...

Nu har jag jullov :) Det är fett skönt och jag är fett glad. Den sjunde januari börjar skolan igen och då är det bara två veckor tills vi åker till NICARAGUA!!! Ahhhhh, tiden har gått alldeles för fort.

I år ska inte min familj åka till England och titta på fotboll som vi brukar göra, utan istället ska vi vara hemma och fira en svensk traditionell jul med Kalle Anka, julskinka och allt annat. Det enda som kommer fattas är väl snön... Aja det har i alla fall gjort att jag hamnat i samma sits som alla andra svenskar. Vad ska jag ge folket i julklapp?? förut har jag ju inte behövt bry mig eftersom man har haft resan och kunnat strunta i allt. Men i år är det ju julklappar och allt. Inte okej, jag var ju inte beredd på detta. Hahaha, snacka om att mina problem är gigantiska. Resultatet av mina julklappsköp blev diverse gåvor till UNICEF och WWF där mottagarna får ett kort där det står att de har gett poliovaccin till barn eller så. Det kändes som en bra kompromiss eftersom alla jag känner redan har allt. De som jag inte har gett välgörenhet till ska istället få ischoklad som jag har gjort helt själv. Lite omväxling måste det ju vara. Wooooow, mina julklappar är verkligen revolutionerande.

God jul på alla!!


Jag vill också!

My life is brilliant, my love is pure.... and so it is and notning more about that. It's time to face the truth, I will never be with you. 

Jag har bara ett enda litet krav på livet: Give me your love, nej men ärligt, alla som jag känner har en partner but me liksom. Jag vill också ha. avundsjuk jag är så avundsjuk. Haha, eller inte men jag vill ändå ha någon som ägnar mig en tanke då och då och när denne gör det skiner upp i ett fånigt leende och ser allmänt larvig ut, kanske rodnar till lite och får ett skimmer på ögonen. Ja, vi har väl alla varit i den situationen någon gång :).

Jag ska avsluta detta, något pessimistiska, inlägg med ett stort garv, genom en klassiker som med jämna mellanrum återkommer på denna blogg.


Ett oanständigt förslag

asså åhhh.... Jag är bara helt åhhhh. Jag orkar inte. Jag orkar inte med någonting. Jag orkar inte med någonting som har med allt att göra.

Nu ska jag inte skriva någonting om att det är så jobbigt liv jag lever eller nåt, för det gör jag inte. Jag lever ett ganska bra liv faktiskt och är nöjd med det, eftersom det finns så många andra som inte lever ett lika bra liv som jag gör. Men trots att jag har det så bra så orkar jag inte med någonting som har med allt att göra.

Asså shiesse!! Jag är bara klegg inom mig just nu, ett klibbigt äckligt klegg som äter upp mig inifrån och gör mig till en hopplös liten smäck. Klaff, klaff säger äckelklegget och äter upp min hjärna så den långsamt förmultnar och försvinner bort och jag blir bara som en kork. Shiiiit. Mitt intellektuella jag har försvunnit och ersatts av klegg. Klegg är svårt att förklara nu när mitt intellekt är borta, men klegg är när ens hjärna långsamt har pyst ut genom hjärnan och ersatts av GENUS. Mohahaha. eller inte.

Jag har förvandlats till en Yvonne Hirdman i miniformat, eller kanske t.o.m. till en Gudrun Schyman. Herre min gud eller förlåt jag menar Kvinna min gud. Religion är verkligen kvinnoförnedrande alltså. Inte okej att man säger att Gud är en man eftersom Gud är abstrakt och inte går att ta på. Vad säger då att det är en man. Den kan ni suga på era patriaker! Jag anser att gud är en kvinna och således uppstod Jesus i ett lesbiskt förhållande och då behövs ju inte mannen. Inte alls han är fett med onödig. Och det skulle ju på sikt göra världen bättre eftersom den onda mannen är upphov till alla krig och allt förtryck, jag menar nämn en kvinna som startat ett krig eller någonsin har förtryckt en annan människa. Nej, precis jag kan inte heller komma på någon. Så om världen ska bli ett bra ställe att leva på måste vi först utrota mannen. Let us open up the koncentrationsläger agian, but this time for all the men in the world. Let us togehter join for the holacoust of men. MOHAHAHAHAHAHA. Arbeit machen die Freulein frei!!

Nej fy vilken hemsk människa jag är.


Vackert

"Jag vet att jag inte är nån skönhet, eller så
Om du ej vill ha mig, kan jag det väl förstå,
För vad har jag att ge dig, som ingen annan har,
Jag är ingen särskild, men's du är underbar"


(ur "Aldrig ska jag sluta älska dig" av Jonas Gardell(Tror jag)) Dock en liten förändring, egentligen är det "Om du lämnar mig, kan jag det väl förstå" (eftersom det inte finns någon som kan lämna mig, för tillfället :P)


No way!

I helgen var det ju sån där nazistmarch i Salem. Många från min skola var där och skulle slåss mot nazisterna. Själv skulle jag aldrig komma på tanken att göra något sådant, eftersom det väldigt sällan är nazisterna som åker fast utan det är nästan alltid antifacister. Man kan tycka vad man vill om det, men med tanke på att nazisterna bara går och inte bråkar så mycket medan det är antifacisterna som bråkar och åker fast. Det är ju ganska korkat eftersom antifacisterna gör bort sig totalt och ingen känner sympati för dem när de beter sig som de gör (eller ja, jag känner i alla fall ingen sympati med dem).

Om man inte vill att nazisterna ska bli större är väl ett bättre sätt att visa sitt missnöje genom att inte bry sig om de alls. Jag menar, man kan inte hindra de från att demonstrera eftersom det är demonstrationsfrihet i Sverige, men man kan visa att man inte är intresserad av de vill framföra genom att inte åka till Salem och bråka. Om alla bara skulle strunta i deras demonstrationer skulle ju demonstrationerna vara verkningslösa eftersom de inte skulle kunna nå ut med sitt budskap. Nu vinner ju istället bara nazisterna på allting som händer, jag menar det är ett enormt mediapådrag som ger dem massor med reklam och det åker dit massa människor som beter sig som svin och som då egentligen indirket ger nazisterna massa sympatier. Så, gör som jag när ni visar att ni inte sympatiserar med nazisterna, stanna hemma och strunta i nazisterna. Åk inte dit och bråka, eftersom du får ett sämre rykte och kanske t.o.m. bidrar till att nazisrerna får ökade sympatier.


Lay all your love on meeeeee!

Åhhh, jag hade ett topic som jag skulle skriva om men som jag nu har glömt bort.

Hahaha, jag och Hoflin satt och tittade på klipp från "Mamma Mia", den är så bra. Eller bra, den har inte någon extraordinary handling eller så men det är en feelgood film som känns ut i tårna! Har ni inte sett den filmen så se den för man mår bra i hela sig efter att man har sett den.

I natt låg jag och var irriterad över massa saker och kunde inte sova. Min slutsats som jag kom fram till efter att ha legat sömnlös och stört mig på så mycket, var att jag hade ett bra liv som man inte ska klaga på. Ändå gör jag det jättemycket... Inte okej, eftersom majoriteten av världens befolkning har det ganska mycket sämre än vad jag har det. Då menar jag inte bara rent materiellt, utan också andra saker. Sedan kom jag också fram till att pengar inte är viktigt i mitt liv, men att jag ändå bara tänker på hur olika saker påverkar min ekonomi och avstår det för att jag anser att det är för dyrt. Det är synd eftersom jag samtidigt vill göra massa saker.

Men nu är jag inte irriterad längre utan bara :D :D GLALALAD!! Hahaha, from now on I will uppskatta (hmm kom inte ihåg vad det heter på engelska) the small things in my life!! Jag ska se allting som är bra och strunta i det som är dåligt :)


Ruligt

Fett najs kväll igår! Jag hade väldigt trevligt och roligt och skrattade väldigt mycket. Tack alla för en bra kväll (om nån av er nu skulle läsa detta).

Aja, jag vet inte vad jag ska skriva alls, för just nu lider jag av skrivkramp och det gäller inte bara bloggen kan jag säga utan massa ämnen i skolan och så också. Det är jobbigt för allt som jag skriver känns konstigt och tillgjort och det ser bara stört ut faktiskt. Men så är det. Jag har typ aldrig drabbats av skrivkramp förut utan jag har alltid varit den som alltid vetat vad jag ska skriva och bara skrivit och skrivit och blivit klar fort. Anyway, jag har panik för det känns som om jag inte kommer att hinna lämna in alla uppgifter för att jag inte kan skriva. Ahhhh, det är jobbigt!

Hahaha, jag behöver skriva av mig asså. Nu fick jag en aning skrivlust tillbaka, "en liiten smula kanske", som min bror skulle uttryckt det. Jaja, jag vill kunna skriva igen asså. Mina inlägg handlar inte om något och blir bara torra och det kommer göra att mindre människor läser min blogg och då kommer efterfrågan att minska, men tillgången kommer vara densamma. Resulat; badifnhpad (=dåliga inlägg till underpris som skulle kunna bli bra om de finputsades lite, men eftersom efterfrågan är så liten blir det kvanitet före kvalitet i min desperation att få fler läsare). Inte bra för mitt redan sargade självförtroende. Herregud, det är sååååååå synd om mig :(

Frejish on the krogish

                                             

Jag ska inte skriva så mycket idag utan jag laddar upp en bild för att ladda inför imorgon då jag ska se likadan ut, eller inte likadan, men nästan :)

Jag är en hemlig beundrare av många människor

Jag vill vara sådär bra ironisk som jag var en gång i tiden. Allt det där har försvunnit, det var helt enkelt bättre förr som man brukar säga. När jag läser gamla historier som jag skrev när jag var liten blir jag imponerad av mig själv, jag var feting über en gång i tiden. Believe it or not. Tänk att man kan tappa så mycket som jag ändå har gjort, men å andra sidan så skriver jag inte så mycket på samma sätt längre och jag tycker inte så mycket om lika mycket längre, det gör ju att man inte kan få de där små ironiska kommentarerna som gör att allt blir roligt. Idag ska mitt inlägg handla om alla människor som jag beundrar mer än allt annat. Jag är så imponerad av de människorna att det är helt sjukt, tänk om man var som de, men det är man ju inte så det är bara gilla läget och fortsätta leta efter det som passar mig. Så dessa människor ser jag upp till (eller ja ser upp, jag ser ju upp till alla eftersom jag är så kort)

I min skola går det några människor som jag är så sjukt imponerad över. Jag orkar inte nämna namn för jag har inte frågat om jag får göra det. Det är tre personer, som vi kan kalla för S, D och J. D är den coolaste människan jag har träffat, det är en jätteduktig person som kan precis allting och som dessutom är social och väldigt omtyckt av alla personer. Alla på skolan vet vem D är. D har alltid 1000 bollar i luften men lyckas på något sätt ändå alltid göra allting med mycket bra resultat, dessutom är D väldigt vacker och snygg. J är också väldigt goodlooking samtidigt som det är en person som aldrig ger upp utan kämpar till 100% alltid och som alltid ställer upp, dessutom skiner J alltid som en sol och make my rain day liksom. S är den mest sympatiska människa jag någonsin har mött. S sätter alla människor i första rummet förutom sig själv. Bryr sig om att alla ska ha det bra och jag känner mig alltid så viktig när jag pratar med S, som om S verkligen ser mig. På riktigt.

Jag har också en annan vän som jag kallar för N. N är en über människa och jag har alltid roligt när jag är med N. Det är en fulländad människa, smart, snygg, snäll och något som jag verkligen beundrar N för är den mycket höga sociala kompetensen. Det betyder alltså att N inte räds att prata för någon utan snarare pratar med alla som N träffar och alla älskar N. Dessutom struntar N i alla eventuella saker som att man kan bli tjock eller uppfattas som konstig eftersom N bara gör det som N vill och struntar i allt annat. Men självklart använder ändå N sitt sunda förnuft.

Jag har massor med andra människor som jag beundrar också. Egentligen är det väl så att alla är unika på sitt sätt och är bäst på just det som de är bäst på. Det gäller ju att titta bakom människan och hitta dess underbara sidor. Aja, de två sista jag beundrar är M för att alltid vara så himla engagerad och fixa allting utan M skulle liksom allting stanna upp och sedan F för att F är F :D

Sökning pågår...

Jaha... Nu ska jag skriva lite on the blog again. Frågan är bara om vad... Idag regnar det ute och jag gick hela långa vägen till skolan och blev blöt som om jag hoppat med kläderna ner i havet. Men så är det och det är bara gilla läget och tänka att, ja, jag får ju i alla fall vara inomhus och slippa bli blöt då :). Neej, jag har inget att göra ska söka på gckjbl på nätet och se om jag får upp en bild. Publicerar den på bloggen sen (om den inte är oanständig förstås). Nu ska vi se...  

Din sökning - gckjbl - matchade inte något dokument.

Förslag:
  • Kontrollera att alla ord är rättstavade.
  • Försök med andra sökord.
  • Försök med mer allmänna sökord

Åh nej det fanns inget, men så kan det vara. Onödigt inlägg, haha jaja, nu vet ni vad jag gör när det inte finns något vettigt att göra :)


RSS 2.0